Őrölt fűszerek
Az őrölt fűszereknek jellegzetes aromája van. Mivel nem egészben, hanem már őrölve van, ez fokozza az aromáját. A kurkuma, a gyömbér, a mangópor , a paprika, a koriander, a fekete só és sok más fűszertípus könnyen kombinálható a konyhában.

Rövid leírás: Ezt a viszonylag ritka sófajtát főleg az ázsiai országok konyháiban használják, mint például Banglades, India, Pakisztán és különösen Nepál. Különböző chutney-k,...

Rövid leírás: Az őrölt koriander szárított koriandermagokból készül, és jellegzetes aromával és ízzel rendelkezik, amely fűszeres és citrusos ízt kölcsönöz az ételeknek....

A koriander különösen jellemző az arab és az ázsiai konyhára, ahol gyakran használják friss formában, mert Ázsiában a koriander olyan, mint nálunk a petrezselyem.

Rövid leírás: Az őrölt paprikának mindig aszerint van íze, hogy miből készült. Ezért találunk benne csípőset, enyhén csípőset, de egészen csípőset is. Színben is van különbség,...

Rövid leírás: Mindenki ismeri a fahéj ízét és illatát! Valószínűleg ez az egyik legnépszerűbb fűszer a világon. Bár elsősorban a karácsonyt idézi, semmiképpen sem szabad...

A TRS Kalonji sötétebb és édesebb, mint a hagyományos jeera. Diós, földes aromája van, és főleg gazdag észak-indiai currykben használják. Csomagolás: 100g

Rövid leírás: A mangópor egy édes fűszerfajta, amelyet éretlen mangóból készítenek. Más citrusfélékhez hasonlóan használják. Ha szereti az ételek friss ízét, a mangópor...

Rövid leírás:Ez a fajta chili a "TRS" márkától különösen erős. Legyen nagyon óvatos az adagolás során. Erős íze van, és csak egy keveset kell hozzáadni az ételekhez....

Rövid leírás: A római köményt elsősorban fűszeres ételekben használják, különböző curryk része, sült húsokhoz adják, a keleti országokban pedig akár csak a rizshez vagy a...