Mártások és paszták, 5. oldal

A Chungjungon dextrózszirup 100%-ban kukoricakeményítőből készül. A dextrózszirupot gyakran használják a koreai ételekben kevergetve sütéshez, pároláshoz, fűszerezéshez és...

A LEE KUM KEE szójabab szósz 240 g egy aromás szósz, amely egész szójababból készült, természetes erjesztéssel. Ez a szósz gazdag és összetett ízvilágú, amely ideális...

A Rajah Kashmir Mango Chutney a mangó és a chilidarabok kombinációja.

Rövid leírás: A Rajah Mild Lime Pickle egy savanyú, kevésbé csípős savanyúság, amelyet természetes fűszerek és lime darabkák felhasználásával készítenek. Csomagolás: 300g

A lédús mangó hagyományos kombinációja fűszerekkel és extra chilivel határozottan feldob minden ételt, amiben ezt a fűszeres pasztát használod!

A Sempio - Doenjang szójababpaszta 460 g egy hagyományos koreai erjesztett szójababpaszta, gazdag umami ízzel. Kiváló minőségű szójababból és sóból készül, amely hosszú...

A Rajah Bengal Spicy Mango Chutney a mangó és a chilidarabok ízét egyesíti, hogy izgalmas ízélményt nyújtson. Ideális indiai ételek kísérőjeként, de felvágottakhoz,...

Az Ashoka Brinjal Pickle egy ízletes étel, amely hagyományos indiai fűszerekkel kevert padlizsánszeletekből áll. Hagyományosan indiai ételek mellé tálalják köretként....

A pácolt mangó minden ételhez jól illik. Legyen szó egy forró nyári napról vagy egy téli délutánról, a rizs, a dal, a roti vagy a paratha kombinációja mangóval mindig feldob...