Fűszerek és receptek, 4. oldal

A rádzsa mustármag vagy mustárpor számos étel ízesítőjeként használható, vagy serpenyőben megpirítva szórásként is felhasználható.

Rövid leírás: Mindenki ismeri a fahéj ízét és illatát! Valószínűleg ez az egyik legnépszerűbb fűszer a világon. Bár elsősorban a karácsonyt idézi, semmiképpen sem szabad...

Rövid leírás: A szárított chilifűszerek csípős keveréke csípőssé teszi az ételt. Főzéskor csak kevés fűszert kell használni, és az étel máris különleges ízt kap. Érdemes az...

Rövid leírás: A koriander elsősorban az arab és ázsiai konyhára jellemző, ahol főleg frissen használják. Ázsiában hasonlóképp használják a koriandert, mint nálunk a...

Rövid leírás: Ezek az egész chili paprikák általában erőteljesen csípősek, és magas Scoville-skálájúak, ami a chili paprikák csípőségének mértékét jelzi Csomagolás: 50g

A TRS Kalonji sötétebb és édesebb, mint a hagyományos jeera. Diós, földes aromája van, és főleg gazdag észak-indiai currykben használják. Csomagolás: 100g

A szárított chilipaprika és a zúzott koriander extra csípős keveréke egy fokkal csípősebb, mint a hagyományos chili fűszercsomag, hogy igazán feldobja az ételeket!

Rövid leírás: A babérlevelet fűszerként használják. Leveleit a konyhában használják szószokhoz, levesekhez, húspácoláshoz és sok máshoz. Csomagolás: 30g

Rövid leírás: Az édeskömény egy nagyon hasznos magfajta, amely a fűszerek változatos keverékének része, de nagyon jótékony hatással van az emberi szervezetre is....