Egész fűszerek
A fűszerek minden konyha elengedhetetlen részét képezik. Egyes recepteknél egyenesen nélkülözhetetlen összetevő, amely minden ételnek megfelelő ízt és aromát kölcsönöz. Az ízek fokozására és létrehozására is használják. A bors eredetileg Indiából származik, de manapság bármely trópusi vagy szubtrópusi régióban termeszthető. A fűszer íze általában csípős és aromás, már amikor kinyitják a zacskót.

Rövid leírás: Mindenki ismeri a fahéj ízét és illatát! Valószínűleg a világ egyik legnépszerűbb fűszere. Bár elsősorban a karácsonyt idézi, nyáron sem szabad elfelejteni a...

Rövid leírás: A korianderrel bizonyára találkozott már curryk vagy currypaszták készítésekor, ahol jellegzetes ízének és aromájának köszönhetően kiemelkedik a többi összetevő...

A Rajah Methi egész görögszénamagjainak jellegzetes fűszeres és kesernyés íze van, amelyet őrölve vagy pirítva számos ételhez hozzáadhatunk. Az indiai konyha egyik legszélesebb...

Rövid leírás: A TRS szezámmag kiváló minőségű szezámmag, amelyet gyakran használnak a világ különböző konyháiban. A szezámmag kiváló tápanyagforrás, B- és E-vitamint, valamint...

A rádzsa mustármag vagy mustárpor számos étel ízesítőjeként használható, vagy serpenyőben megpirítva szórásként is felhasználható.

Rövid leírás: A koriander elsősorban az arab és ázsiai konyhára jellemző, ahol főleg frissen használják. Ázsiában hasonlóképp használják a koriandert, mint nálunk a...

Rövid leírás: Ezek az egész chili paprikák általában erőteljesen csípősek, és magas Scoville-skálájúak, ami a chili paprikák csípőségének mértékét jelzi Csomagolás: 50g

Rövid leírás: Néhányan közönséges dolognak tartják a fekete borsot. Ez egy nagyon fontos fűszerfajta a főzésben, nemcsak a legtöbb ételben, hanem például az Ázsia-szerte...

Rövid leírás: Az ánizs nemcsak bódító, nyugtató illatú, hanem egészségünkre is jótékony hatással van. Az ókori Rómában afrodiziákumként használták, jótékony hatással van az...